Skip to main content

Imiterede planter

I nogle virksomheder, kontorer, institutioner, mv gør specielle forhold, at det ikke er muligt at have levende planter. det kan være for høj eller lav temperatur, dårlige lysforhold eller hygiejniske forhold, der gør det umuligt at have plantejord i lokalet.

Imiterede planter er et rigtigt godt alternativ til levende planter. Botanik ApS er leveringsdygtig af den højeste kvalitet indenfor imiterede planter, planterne er yderst naturtro, faktisk af en sådan kvalitet at de fleste mennesker ikke bemærker at planterne er kunstige.

Vores sortiment består af mere end 600 forskellige typer og størrelser planter.

Bestil et uforpligtende tilbud

Kundens behov

 

Botanik Aps tilbyder en planteservice som er designet til at sikre at vores kunder modtager den bedste service tilgængeligt. Vi forstår at hver kunde har unikke behov, og tilstræber at tilpasse vores samarbejde herefter.

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor organisation, kan vi levere en løsning der opfylder dit behov og budget. Med en serviceaftale hos Botanik ApS er du sikker på ikke blot at have sunde og præsentable planter, du får også ekspertise og service i højeste kvalitet – serveret med et smil.

Vi er glade og stolte over at have udført opgaver
for mange små og store virksomheder i Danmark og Sverige.