Skip to main content

Imiterede planter

I nogle virksomheder, kontorer, institutioner og boligselskaber gør specielle forhold, at det ikke er muligt at have levende planter. Det kan være forhold som meget høj eller lav rumtemperatur, dårlige lysforhold eller hygiejniske forhold, der gør det umuligt at have plantejord i lokalerne.

Som alternativ til levende planter kan man bruge imiterede planter. Firma Botanik anbefaler www.silkeplanter.com, som er specialister inden for imiterede planter.

Bestil et uforpligtende tilbud

Kundens behov

 

Firmabotanik’s service er designet til at sikre, at vores kunder modtager den bedste planteservice tilgængeligt, vi forstår at hver virksomhed er forskellig og har unikke behov. Vi tilbyder fleksible planer og priser, hvorfor vores samarbejde er tilpasset specifikt til lige præcis dit behov.

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor organisation, kan vi levere en løsning, der opfylder dit behov og budget. I et samarbejde med os kan du være sikker på, at du ikke kun får planter, men også ekspertise og service i højeste kvalitet. Lad os hjælpe dig med at skabe et smukt og sundt indendørs miljø for din virksomhed.

Vi er glade og stolte over at have udført opgaver
for mange små og store virksomheder i Danmark og Sverige.