Skip to main content

Planter giver trivsel og vækst i virksomheden

Botanik ApS tilbyder forskellige former for beplantninger i virksomheden, lige fra vinduesplanter, gulvplanter til plantevægge i alle størrelser. Endvidere leverer vi også planteløsninger udendørs til patioer og tagterrasser mv.

Vi tilbyder en bredt sortiment af både planter i alle størrelser samt plantekummer til inden- og udendørs. Plantearbejdet vil altid blive omhyggeligt udført af faglærte gartnere.

I forbindelse med levering af beplantninger, tilbyder vi en favorabel serviceaftale med plantegaranti, til en fast månedlig pris. aftalen indbefatter 2-3 månedlige servicebesøg, ved disse besøg udfører gartneren vanding, trimning, gødskning og beskæring af planterne. Endvidere bliver planter som ikke længere er præsentable udskiftet, dette er uden yderligere omkostning for kunden.

Bestil et uforpligtende tilbud

Stort udvalg af planter til kontor og erhverv

 

Vores udvalg inkluderer alt i dekoration og beplantning, fra små og store indendørs og udendørs planter, til små og store grønne planter, vi tilbyder altså alt hvad hjertet begærer. Vi forstår, at ikke alle har grønne fingre, hvilket er grunden til, at vi tilbyder en vedligeholdelsesaftale med levering af vores levende planter.

Vi er glade og stolte over at have udført opgaver
for mange små og store virksomheder i Danmark og Sverige.